top of page

Cultuur

Het belang van een goede cultuur in je bedrijf wordt steeds duidelijker. 'Cultuur' trekt mensen. 'Cultuur' houdt mensen vast. 'Cultuur' inspireert outsiders.

 

“Cultuur eet strategie als ontbijt” Peter Drucker

 

 

Cultuur heb je altijd. Zodra mensen samen iets ondernemen, ontstaat er cultuur. Maar hoe werkt dat precies?

Er zijn twee soorten cultuur. Je hebt 'cultuur door toeval' en 'cultuur door cultiveren'. Wanneer je de cultuur in jouw bedrijf gaat cultiveren en aandacht gaat geven, kun je op de lange termijn resultaten gaan verwachten. Een gezonde cultuur produceert gezond fruit!

 

Wij helpen ondernemers en Managementteams met cultiveren. Door helder te krijgen wat je als onderneming zou willen als cultuur, kun je gaan werken aan de weg hiernaartoe.
shutterstock_1141126091.jpg

Cultuur ontwikkeling

Programma voor directieteams en HR

Cultuur ontwikkeling met REBOOT betekend samen kijken naar het DNA van jouw onderneming. In een serie van strategische workshops kijken we naar oorsprong, ontwikkeling en voortgang van de cultuur. Samen met het team van directeuren, managers en/of HR ontwikkelen we de blueprint voor een volledige cultuur strategie, waarbij wij in uitvoering DT en MT structureel kunnen begeleiden.

 

Screenshot 2022-04-14 at 13.41.18.png

Goud in Handen

Medewerkers Toerustingsprogramma

Je hebt een inspirerende visie en een branding die staat als een huis. Maar hoe krijg ik nu mijn personeel mee? Hoe kan ik mijn leidinggevende toerrusten om het personeel deze visie ook echt uit te laten leven? 

Ontwikkel het potentieel in je eigen personeel!

 


Bekijk Goud-in-Handen.nl voor onze diensten.

4 colors one page true.png

True Colors persoonlijkheidsevaluatie

Interactieve en heldere persoonlijkheidsevaluatie

Waar veel persoonlijkheidsprogramma's moeilijk in adoptie zijn, geeft de analyse methode van True Colors binnen de kortste keren een helder beeld van collega's, cliënten en potentiële klanten. Het is een effectieve methode die uitgebreide handvaten voor betere communicatie binnen teams. Geschikt voor zowel uitvoerend personeel, service afdelingen en management teams.

video cultuur
Reboot Cultuur-traject

Reboot Cultuur-traject

Video afspelen
Meer info?

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page