Onze Triple Win? www.tjeko.info

© 2018 by Reboot Specialists.

​​Bel:

010 340 1911

Adres:

Pascalstraat 13 | 2811 EL |  Reeuwijk
Op 5 minuten van A12 en 15 mintuten van Station Gouda

Login:

Your booking/Service

Triple Win

Onze maatschappij verschuift van een verzorgingsstaat naar een participatiesamenleving. Een mooi principe, waarin de burger niet alleen hulp verwacht van de staat, maar ook zelf participeert in helpen!

De vraag is natuurlijk: wie gaat die participatie dan straks betalen?! Hier ligt een bijzondere kans voor ondernemers. Het ontstaan van commerciële bedrijven die niet bang zijn om gezonde winsten te behalen, maar zich laten inspireren door de mogelijkheid goed te doen voor andere! Andere die niet perse door deze ondernemingen geholpen MOETEN worden, maar geholpen KUNNEN worden!

 

Dit is de basis motivatie achter het Triple Win model: Hoe kan ik zakendoen op een manier die voorbij gaat aan het creëren van Win-Win situaties, maar op zoek gaat naar Win-Win-Win modellen!

 

  • Win voor ondernemer

  • Win voor klant van ondernemer

  • Win voor derde partij, niet perse betrokken bij ondernemer en klant

Om tot een Triple Win model te komen moet je vooral zorgen dat alles de juiste prio krijgt. Veel ondernemers weten simpelweg niet hoe zij ‘goed’ voor zich kunnen laten werken, terwijl andere ideeën weer te sociaal zijn voor gezonde winst.
Nieuwsgierig wat Triple Win kan betekenen voor jouw bedrijf of idee? Op zoek naar andere sucesverhalen en methodes die je direct zelf kunt toepassen? Dan wil ik je uitnodigen om deel te nemen aan een Triple Win Clinic, of laten we een keer telefonisch kennismaken. 

Contact

Bel / Whatsapp:  Ferdi van den Bergh 06 25009914

Voor meer inspiratie en sprekende voorbeelden bezoek je het vlog van Triple Winners!

March 12, 2018

Een fantastisch verhaal over een bijzondere Triple Winner! 


John, geboren met het down-syndroom, is eigen baas van een winstgevende sokken-handel. Terwijl vele sokkenbedrijven natuurlijk helemaal geen bestaansrecht meer hebben, lukt het sommige om weer onderscheidend t...

December 11, 2017

Niet lang geleden ontdekte ik een ladder voor ‘goed doen’ die me bezig heeft gehouden. ‘Goed doen’ is al heel lang een thema waar ik me als concept-ontwikkelaar mee bezig hou, omdat het me ergens erg aanspreekt - maar ook vaak tot veel irritatie leidt. Wat is precies ‘...

Please reload