top of page

Strategie
Consult

Het ontwikkelen van jouw onderneming is zowel een organisch als een strategisch proces.

Ontelbaar veel strategie-boeken, workshops, diploma's en certificaten worden er voor ontwikkeld. Maar strategie creëer je niet vanuit een boekje. Strategie creëer je in de praktijk. 

Reboot helpt jou de ware kracht van jouw bedrijf in te zetten in de groei en ontwikkeling van de strategie. 

shutterstock_455328295.jpg

Jouw Onderneming

Een onderneming is veel meer dan een geregistreerd bedrijf.

Eigenlijk is een onderneming een heel eigen persoon.

Hij/zij is geboren uit een droom met het idee om in een behoefte te gaan voorzien. Die droom was de eerste aanzet om te gaan beginnen. En al snel werd duidelijk: de Onderneming gaat groeien! 

En net zoals met een echt persoon: Je moet als ondernemer jouw Onderneming gaan helpen te groeien in het potentieel wat Hij/Zij in zich heeft!

De Strategie

Kleine ondernemingen, kleine uitdagingen. Grote ondernemingen, grote uitdagingen? Herkenbaar? Natuurlijk!


Om jouw Onderneming tot zijn volledige potentieel te laten komen, ga je aan de slag met een strategie. Deze strategie begint met het (her)bepalen van het DNA van jouw Onderneming.

 

Dit is  de belangrijkste fase is voor een ondernemer. Neem tijd om te (her) bepalen wie jouw Onderneming is , waarom hij bestaat en wat zijn doel is.
 

360

Een duidelijk beeld krijgen van wie jouw onderneming is en echt wil zijn, daar begint het. Bedrijven die werken vanuit hun identiteit zijn bedrijven die optimaal groeien. Logisch. Ze weten waarom ze bestaan, wie ze bedienen en wat hun WOW-factor is. 

Reboot helpt ondernemingen hun identiteit 'vorm' te geven met een 360 programma. Samen met sleutelfiguren uit de onderneming maken we een fundament voor toekomstige ontwikkeling.

Jouw idee

We beginnen met een serie van 3 meetings waarin jullie je tanden zetten in de strategie achter jouw onderneming. Je gaat aan de slag vanuit het DNA van de onderneming en ontdekt hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Op deze manier vorm je een blauwdruk voor bijvoorbeeld de marketing strategie van jouw onderneming. Na een 360-traject kun je telkens bepalen wat je volgende stap is tot succes. Geen gissen meer naar het grote onbekende – maar duidelijk inzicht in jullie strategie. 

Anker 1

Wat krijg je? 

Reboot 360 ontwikkeltraject ­ 

 • Focus op de 'Waarom' van jullie Onderneming

 • Bepaal wie jouw klant is en richt alles in om hem volledig te bedienen ­ 

 • Een krachtige visual van de Visie van jullie bedrijf

 • Een medewerkerscultuur waar men trots op is. ­ 

 • Een volledige strategie, uitgewerkt op 1a3
   

Met behulp van de 360-methode krijg je een volledige helicopter-view van jouw kansen. Vat alles samen in een strategischplan op 1 a3 en je kunt de komende 3 jaar vooruit.

shutterstock_588070166.jpg
Onderdelen die
aan bod komen...
 • Waarom bestaat jouw onderneming?
 • DNA en Core Values
 • De WOW-factor
 • Branding 
 • De klant-reis
 • Lanceer sneller
 • Strategie op 1a3

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page