top of page
  • Reboot

Biografie? Yes please!


Door welke mensen laat jij je inspireren? De biografie over Steve Jobs stond een tijdlang hoog in de verkooplijsten en niet voor niets: we laten ons graag inspireren door mensen met visie, lef en ideeën. Door deze verhalen te lezen kun je leren van de successen EN flaters van een ander. Je leert wat werkte, waar iemand moeite mee had en hoe het lukte om door te zetten. Of het nu een historisch persoon is of een hedendaagse held - het lezen en beleven van iemands verhaal helpt je om je eigen successen en valkuilen te herkennen. Serieus, zo leer je in een paar uur waar zo iemand maanden, soms wel jaren over heeft gedaan om achter te komen!

Lees dus boeken van mensen die jou inspireren - of waarvan je denkt dat ze je iets zouden kunnen leren. Sta open om hun core values te ontdekken en bekijk kritisch of je er zelf wat mee kunt.

Mijn tremendous three op gebied van creativiteit?

Creativity, Inc. via Bol.com
Richard Branson via Bol.com
Walt Disney via Bol.com

​​

Uiteraard nieuwsgierig naar jouw top boeken!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page