top of page
  • door Carina Bergman

Goud in handen!“Met gemotiveerde en betrokken medewerkers heb je als ondernemer goud in handen.” Dat is de stellige overtuiging van Ronald Kersseboom en Ferdi van den Bergh van Reboot Specialists. Ze ontwikkelden een medewerkers-toerustingsprogramma waardoor managers, teamleiders en medewerkers meer betrokken raken op de visie van het bedrijf en op elkaar.


We zien vaak dat bedrijven sterk gefocust zijn op resultaat, efficiency en KPI’s. Dat is begrijpelijk want je wilt je omzet halen. Maar als het daarbij blijft krijg je medewerkers die precies doen wat er van hen verwacht wordt. Ze weten niet waarom ze het doen, denken er ook niet over na. Het resultaat: ze doen wat hen gezegd wordt en geen stap meer. Dat heeft direct effect op de relatie met je klanten: die voelen zich ongezien. Met als gevolg dat je klanttevredenheidsscore daalt.

Het programma ‘Goud in handen’ richt zich op het snijvlak van het sturen op goede KPI’s en het creëren van ervaringen waar klanten en werknemers blij van worden.


We helpen bedrijven een visie te ontwikkelen en hun managers, teamleiders en medewerkers bij die visie te betrekken. Een onderneming waar de klant centraal staat kan pas slagen als het personeel begrijpt waarom dat zo belangrijk is.


Onze programma's houden de nieuwe richtlijnen van het RIVM aan. Al is dat in deze video nog niet het geval!

 

Tijdens de sessies spelen vier elementen een belangrijke rol: bewogenheid, vrijheid, creativiteit en discipline. Relaties staan daarbij centraal. “Ben je als leidinggevende betrokken bij je medewerkers? En zijn medewerkers onderling op elkaar betrokken?


Bedrijven, afdelingen en medewerkers gaan zichzelf en hun omgeving overtreffen.

Iedere medewerker is te motiveren is als hij of zij zich gezien voelt.”

Resultaat van het toerustingsprogramma is direct zichtbaar. Het personeel is tevredener en voelt zich meer betrokken bij de visie van het bedrijf.


De feedback die we krijgen is zeer positief:

  • “Van klanten horen we dat het jonge personeel zo betrokken overkomt.”

  • “Na een aantal maanden merken we dat de principes van het toerustingsprogramma nog steeds toegepast worden door de medewerkers.”

  • “Andere winkels die te maken hebben met ongemotiveerd personeel kunnen we dit programma aanraden. Het is zeker de investering waard.”


Wil jij bereiken dat je personeel meer betrokken raakt bij de visie en doelen van jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om een kloof tussen afdelingen onderling of het missen van ‘net’ dat beetje extra motivatie van jouw team, 'Goud in Handen' wordt volledig toegespitst op de situatie in jouw organisatie. Neem contact op met Ronald Kersseboom | 06-51217786, of Ferdi van den Bergh| 06-25009914

Wij maken weer reserveringen vanaf 1 juni.


150 weergaven0 opmerkingen
bottom of page