top of page
  • Ferdi

Bloggen over...


Er zijn een aantal passies in mijn leven - daar heb ik eigenlijk ook altijd over geblogd. Ze passen op het eerste gezicht niet direct in één blog - zeker niet op een traditionele marketingwebsite. Maar ja, dit is ook geen traditionele marketingwebsite. Dit is Reboot Specialists. En hier leer je in mijn blogposts vooral over hoe ik de dingen zie. Soms door mijn ogen als marketeer, soms door mijn ogen als vader, soms door mijn ogen als man van. Maar altijd door mijn eigen ogen.

Tatiana en ik hebben drie kinderen en een aantal mooie passies. Passie voor God, passie voor een wereld waar liefde de motivatie is, passie voor een samenleving waar we wel degelijk een verschil kunnen maken.

Of het nu voor één tiener is die toevallig komt eten - of een zaal vol ondernemers, ik geloof in mensen aanmoedigen hun leven tot 'the fullest' laten leven.

Passie zonder project om het in kwijt te kunnen is alleen waardeloos. Dus speelt ons leven zich af tussen een vijftal projecten waar we helemaal lyrisch over zijn. Vijf projecten waar ik via dit blog ook regelmatig over zal schrijven.

Zelf ben ik initiatiefnemer van DaddIt - een initiatief om vaders meer mooie dingen met hun kids te laten doen. Waarom? Omdat ik zie hoe waardevol aanwezige vaders zijn. En al hoewel ik geen wonden kan genezen van vaders die niet aanwezig waren - ik kan op z'n minst het zo leuk mogelijk maken voor de mannen die nu vader zijn - inclusief mezelf. Vaders zijn onmisbaar voor kids - en kids zijn eigenlijk onmisbaar voor vaders.

Dan is er Tjeko - ons project in Uganda, Oost-Afrika. Daar bouwen we met een mooie groep vrijwilligers een sociaal-winstgevend pretpark. Ok, tot nu toe is het nog vooral een rondreizend initiatief waar jaarlijks tienduizend kinderen komen spelen... maar er komt een dag dat miljoenen kinderen die niet van hun kindertijd kunnen genieten die kan gewoon keihard krijgen!

Als marketeer en imagineer werk ik graag met energieke ondernemers en ondernemende mensen aan hun projecten. We hebben allemaal een DNA wat ons instaat stelt (in tegenstelling tot dieren) te creëren! Daarom lees je bijvoorbeeld dit blog op een beeldscherm en niet in een krant. En zelfs de krant was al een bijzondere creatie van ons mensen (#peopleareamazing)

Onze kids zijn een project op zich! Een eeuwig project waar ik nooit meer vanaf wil! Met een mooie dochter gevolgd door twee stoere mannen denk ik dat we onze bijdragen aan de mensheid wel gedaan hebben. Niet gezegd dat er geen ruimte meer is in ons gezin...

Mijn liefde voor mensen komt een op een uit mijn overtuiging dat we allemaal kinderen zijn van een Hemelse Vader - een God die er altijd was - en waar we vandaag al energie, leven en liefde van ontvangen. Hier geef ik projectmatig ook handen en voeten aan via een groep bijzondere mensen in Gouda. Samen spelen we kerkje op zondag, maar zoeken we de rest van de week meer de realiteit van het Leven van elke dag.

Al deze onderwerpen zullen met regelmaat door elkaar lopen in mijn blog. Als je het leuk vindt, enjoy!

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page